Black-Out

Green Street Bloods - Regulament Intern | Internal Rules

In jos

Green Street Bloods - Regulament Intern | Internal Rules

Mesaj Scris de DonQuiz la data de Lun Mar 21, 2016 8:56 pm

[center]
Activitati principale:

- Sedinta (este anuntata de lider/sublider cu cel putin 24 ore inainte)
- Antrenament (Este anuntat de lider sau rank 4+ cu cel putin 24 de ore inainte)


- Waruri : Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri ; orele 20:00 - 22:00

Activitati secundare:
- Târguri (traficul de arme si droguri, dar si oferirea diferitelor servicii, cum ar fi: repararea si alimentarea masinilor, închirierea masinilor, scoaterea din închisoare a playerilor etc.)
- Eventuri (organizarea a mai multor tipuri de eventuri)
- Alte activitati

Joburile:
- Arms dealer, au obligatia de a avea jobul la waruri si activitati.

-Restul joburilor sunt permise inafara orelor de war(legale sau ilegale)

Salarii:

Pentru ganguri, există salarii pentru obţinerea de Best - în medie 6.300$, pentru câştigarea unui war - în medie 15.750$ şi pentru pierderea unui war - în medie 9.450$. Salariul va fi oferit doar membrilor online în momentul în care se calculează scorul Best, respectiv în momentul în care se termină un war.
Salariile vor creşte cu 50% pentru jucătorii ce folosesc Cont Premium şi vor creşte cu 10% la fiecare avansare în rang.
Menţiune: Aceste salarii medii nu sunt calculate pe baza unor statistici, iar sumele reale pot varia considerabil în plus sau în minus.

Masini:
Rank 1: Admiral, Huntley, Pony si FCR-900
Rank 2: -
Rank 3: Remington.
Rank 4: Maverick (cu acordul liderului/subliderului).
Rank 5: Strech (cu acordul liderului/subliderului).
ca un membru nu achita amenda in cel mult 24 ore, se va transforma in FactionWarn.

Regulile de bază - orice membru Green Street Bloods trebuie să cunoască și să respecte cu strictețe toate regulile listate mai jos:

-Nu aveți voie să cereți rank liderului sau subliderului, nici măcar să bateți apropo-uri  în legătură cu acest lucru. Rank-ul vi se va acorda de către lider atunci când acesta consideră ca meritați sa fiți promovați la o funcție mai importantă în cadrul facțiunii pe baza activității și devotamentului vostru față de gang. Cine va cere rank va fi sancționat cu FW fără niciun fel de discuție.
-Când se discută o problemă importantă între lider sau sublider și un membru (sau mai mulți), celor neimplicați în problemă nu le este permis să intervină în niciun fel.
-Membrii Green Street Bloods au obligația de a asculta liderul sau subliderul și de a nu îi întrerupe când aceștia vorbesc ceva important (legat de facțiune). Glumele proaste la adresa lor se pot sancționa direct cu demiterea.
-Abuzul de orice regulă nescrisă în regulament, dar logică sau care ține de bun simț, se va sancționa în funcție de gravitatea situației (cu Avertisment Verbal, Faction Warn sau demitere).
-Dacă sesizați că un alt membru Green Street Bloods încalcă regulamentul, nu îl confruntați pe /f și nu îl trageți la răspundere, ci adunați dovezi și trimiteți-le liderului prin PM.
-Dacă nu puteți fi prezent la o activitate a facțiunii sunteți obligați să postați în topicul Învoiri, iar în cazul în care veți fi inactiv mai mult de 3 zile, folosiți topicul Inactivitate.
-Regulamentul nu are excepții și cazuri speciale. Toți membrii sunt obligați să-l cunoască în totalitate, scuzele de genul "nu știam regula asta" nu vor fi luate în considerare.
-In timpul warului cine sta mai mult de 5 minute AFK fara sa ceara voie inainte pe /f va primi FW. Aveti nevoie de o confirmare de la un rank 5+.
-Pentru a fi considerat prezent la o zi de war trebuie sa fi venit la toate warurile din aceea zi.
-Nu aveti voie sa faceti invoire  dupa inceperea respectivei activitati. Cine face acest lucru este considerat absent si isi pierde sansa la o alta invoire in aceea saptamana.
-Intr-o saptamana aveti voie la 2 invoiri, o invoire pentru waruri, iar cealalta pentru antrenament/sedinta. Nu va puteti invoi intr-o saptamana de 2 ori pentru acelasi tip de activitate(waruri sau antrenament/sedinta).
-Un mafiot poate folosi comanda /tie de la rank 3 in sus pe orice player cu level 10+ fie ca acesta este civil, mafiot sau politist. Persoana legata nu poate fi abandonata.
-Pentru a dezlega un coleg se foloseste comanda /untie care poate fi folosita de la rank 1 in sus.
-Nu aveti voie sa iesiti din joc, fie prin /q ori prin crash intentionat. Acest abuz se sanctioneaza cu FW.
-Abuzul de bug-uri nu va fi sanctionat doar cu demitere ci si cu ban intre 1 si 30 de zile.
-Daca liderul considera ca detine suficiente dovezi ca folositi softuri ilegale pentru joc va poate demite direct.
-Odata intrati in gang nu aveti voie sa jucati pe alte conturi in ganguri.
-Posturile facute colegilor pe site-ul rpg va vor aduce sanctionarea dumneavoastra cu FW sau demitere.
-Posturile fara rost facute liderului gangului vostru va pot aduce demiterea sau nu, in functie de preferinta liderului.
-Nerespectarea skin-urilor in functie de rank va fi sanctionata cu Avertisment Verbal la prima abatere si cu Faction Warn la a doua.
-Daca se dovedeste ca un membru nu are jobul arms dealer sau nu are materiale in timpul war-urilor ,acesta va fii sanctionat cu FW
-Ignorarea colegului atunci cand cere o arma in timpul warului si mersul singur la war se pedepseste cu Avertisment Verbal la prima abatere si Faction Warn la a doua abatere.
-Pe langa regulamentul intern trebuie respectate , http://forum.b-zone....i-server-rules/ cat si .
avatar
DonQuiz
Fondator
Fondator

Mesaje : 61
Data de inscriere : 19/03/2016
Varsta : 17
Localizare : Buzau

http://blackout.forumz.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum