Black-Out

Regulament server

In jos

Regulament server

Mesaj Scris de StRiK la data de Dum Mar 20, 2016 9:08 pm

> Limbaj

Este interzis sa folositi un limbaj ce ar putea ofensa un alt jucator.
Este interzis sa jigniti, amenintati, injurati, vorbiti vulgar cu un alt player.
Sunt sanctionate si jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise in alta limba.

Orice jignire este sanctionata cu mute, iar jignirile grave sunt sanctionate cu mute + warn.
Timpul de mute este de 30 minute + 15 minute pentru fiecare mute primit in ultimele 30 zile.
Ex: daca un player primeste mute de 3 ori in ultimele 30 zile, acesta va primi mute pentru 75 minute daca va fi sanctionat din nou.

Playerii ce fac parte dintr-o factiune sunt sanctionati si ca playeri normali, dar pot fi reclamati si in cadrul factiunii din care fac parte unde vor fi sanctionati de lideri cu AV/FW daca e cazul.

Jignirile pe chaturile folosite pentru a contacta adminii (/report, /n) sunt sanctionate cu ban 1-14 zile, in functie de gravitate si levelul playerului.
Jignirile adresate direct unui admin sunt sanctionate cu ban 3-7 zile la prima abatere si pana la ban permanent la abaterile urmatoare.
Jignirile la adresa serverului sunt sanctionate cu ban 3-30 zile.
Acuzatiile jignitoare / rauvoitoare sau nefondate pot fi sanctionate.

Jignirile pe chat-urile publice (/ad, /live, /gov, /news) sunt sanctionate cu ban 3-30 zile, in functie de levelul playerului si gravitatea abaterii.
Jignirile intre membrii unui clan pe chatul clanului (/c) nu sunt sanctionate.
Jignirile pe chat-ul unei factiuni (/f) sunt reclamate catre liderul acelei factiuni si sanctionate de lider.
Jignirile din comentarii de pe user panel vor fi sanctionate cu suspend 1-30 zile, in functie de situatie.
Amenintarile pot fi sanctionate cu ban 1-14 zile, in functie de gravitate.
Orice amenintare cu flood e sanctionata cu ban o zi de la prima abatere si ban 3 zile la urmatoarea abatere.

In majoritatea cazurilor dovezile mai vechi de 24 ore nu sunt luate in considerare (poze, video, etc.).

> Deathmatch (DM)

Se considera Deathmatch (prescurtat DM) atacarea unui player sau unui vehicul fara un motiv bine intemeiat.
Atacarea unui player sau a unui vehicul este permisa doar daca aveti permisiunea playerului pe care il atacati, daca faceti parte dintr-o factiune ce se ocupa printre altele si cu atacarea altor playeri (war-uri pentru mafioti, atacarea tintelor pentru hitmani etc) sau daca atacati un politist.

Si cineva care este complice la DM poate fi sanctionat cu jail. Spre ex. cei care conduc o masina in care este unul sau mai multe persoane care trag din ea, este considerat complice la DM si este sanctionat cu jail. Se foloseste comanda /eject pe cei care trag din masina pe care o conduceti, in caz contrar primiti jail pentru complice DM.

DM-ul este sanctionat prin petrecerea de 30-120 minute la inchisoare si suspendarea licentei pentru 5-20 ore.
Timpul petrecut la jail este de 30 minute + 15 minute pentru fiecare jail primit de la un admin in ultimele 30 zile.
In cazul in care un player face DM cu pumnii/picioarele (sau cu bata de baseball/katana/crosa de golf) sanctiunea este de jail pentru 30 minute.

Ex: daca un player primeste jail de 3 ori in ultimele 30 zile, acesta va primi jail pentru 75 minute daca va fi sanctionat din nou.

DM-ul pe adminii/helperii ce ajuta alti playeri poate fi sanctionat cu kick sau chiar warn. DM-ul la event-uri poate fi sanctionat cu kick sau chiar warn.
Se considera kamikaze omorarea mai multor playeri prin explodarea unui vehicul intentionat si se sanctioneaza cu warn.

Calcarea / atacarea  altor jucatori cu un vehicul se considera Drive-By (DB) si se sanctioneaza cu jail.
Taierea altor jucatori in mod intentionat cu un elicopter se considera Drive-By si se sanctioneaza cu jail.

In majoritatea cazurilor dovezile mai vechi de 24 ore nu sunt luate in considerare (poze, video, etc.).


> Inselatorii, afaceri interzise, greseli

Daca aveti nevoie de ajutor pentru a face o afacere (vanzare/schimb de bunuri), va rugam sa folositi optiunea /report pentru a chema un admin/helper sa asiste la afacere.
Daca nu este niciun admin disponibil, va sfatuim sa faceti faceti screenshot-uri (sau video) cu desfasurarea schimbului pentru a va putea ajuta in cazul unei inselatorii.

Incearcarea de a face schimb de bunuri intre serverele bugged se pedepseste cu warn la prima abatere, ban 7 zile la a doua abatere, ban 15 zile la a treia abatere si ban permanent la a patra abatere. In unele cazuri, se poate da ban permanent de la prima abatere.


Inselatoriile sunt sanctionate cu ban 3-7 zile la prima abatere si ban 7 zile - permanent la urmatoarele abateri. In unele cazuri se poate primi ban permanent de la prima abatere.
Playerii ce obtin bunuri din inselatorii vor ramane fara bunurile dobandite.
Playerii ce au mai multe conturi pot primi ban pe toate conturile daca vom considera ca acest lucru este necesar.


Este interzis sa cereti unui player sa va vanda masina pentru a-i pune hidden (culoare premium) pe masina sau pentru a-i da clear la km. Se sanctioneaza cu ban 3 zile la prima abatere, iar la urmatoarele abateri cu ban 7-30 zile.
Playerii ce vand masina cu 1$ pentru a primi hidden (culoare premium) sau clear km de la un alt player sunt sanctionati cu ban 3 zile la prima abatere (afaceri interzise). La urmatoarea abatere, playerul nu va recupera masina vanduta cu 1$.
Hidden-urile se pot vinde DOAR folosind comanda /sellhidden. Orice alta metoda de a pune hidden este interzisa si sanctionata cu ban 3 zile.

Este interzis sa cereti unui player datele Team Viewer (sau un alt program folosit pentru remote-control) pentru a va ajuta cu o afacere.

Vanzarea contului este interzisa. Incercarea de a vinde contul din joc va fi sanctionata cu ban permanent. Schimburile de conturi sunt sanctionate tot cu ban permanent.
Tentativele de faceri cu bunuri ce nu tin de joc (conturi steam, itemuri in alte jocuri etc) sunt sanctionate cu ban 7 zile la prima abatere si ban permanent la urmatoarea abatere.
Afacerile cu bunuri ce nu tin de joc sunt sanctionate cu ban 7-14 zile. La urmatoarea abatere ban permanent.
Incercarea de a cumpara un cont se sanctioneaza tot cu ban 7-14 zile.

In cazul transferul de bani sau vanzarii unui bun (casa/business/masina) unui alt player din greseala, adminii nu va vor ajuta cu nimic. Voi trebuie sa fiti atenti cui transferati bani.
In cazul scrierii gresite a pretului, playerul va fi ajutat sa isi recupereze diferenta de bani, iar playerul ce a profitate de greseala de pret va fi sanctionat cu ban 3 zile daca playerul inselat are dovezi clare ca ar fi discutat alt pret.


Imprumuturile se fac pe proprie raspundere. Daca ii imprumuti cuiva bani / masini, nu te astepta ca adminii sa te ajute sa recuperezi banii. Sunt interzise /ad-urile de genul 'caut camatar', 'imprumut bani', 'caut pe cineva sa imi imprumute bani'. Playerii ce cer bani imprumut in mod repetat cu intentia de inselatorie vor fi sanctionati pentru inselatorie.

Adminii nu se vor implica in recuperarea banilor castigati/pierduti la pariuri (deagle, /dice, altceva).


Este interzisa cererea de bani/bunuri pentru a ajuta un player sa intre intr-o factiune. Se sanctioneaza cu ban 7-14 zile sau permanent, in functie de gravitate si trecutul playerului. Playerii ce fac parte dintr-o factiune vor fi sanctionati si cu uninvite cu 100FP.

Playerii ce cer id-urile de skype/mess pentru a discuta afaceri pot fi sanctionati pentru inselatorie.

- Este interzis sa faceti event-uri fara a da banii. (ex: event simon spune unde eliminati toti participantii). Se pedepseste cu /warn la prima abatere si /ban 3 zile dupa.
- Este interzis sa faceti event-uri in propriul biz/biz-ul unui prieten si sa puneti playerii sa intre/iasa din biz pentru a face bani. Se pedepseste cu /warn la prima abatere si ban 3 zile dupa.
- Este interzis sa faceti event-uri in care cereti playerilor sa va dea bani (ex: primul care imi da 100.000 primeste 200.000). Se pedepseste cu warn + retragerea banilor castigati la prima abatere si ban 3 zile + retragerea banilor castigati din event la a doua abatere.
Event-urile ar trebui sa fie facute pentru a va distra, nu pentru a iesi in castig. Se pot aplica aceleasi pedepse si pentru alte event-uri facute doar pentru a iesi in castig.

-  Cei care primesc / cer sau ofera bani / bunuri pentru a evita o reclamatie facuta impotriva lor in panel sau pentru a retrage o reclamatie o sa fie sanctionati cu warn.

> Spargerile de conturi


Conturile sparte sunt in majoritatea cazurilor conturi imprumutate prietenilor, conturi vandute, conturi pierdute de playerii ce introduc parola pe orice site promite ca le ofera bani/puncte premium/cheat-uri.
Nu a fost spart vreun cont datorita problemelor de securitate cu forumul/panelul/user panelul. Daca ar exista vreo problema de securitatea, contul meu ar fi primul spart.
Nu exista programe de spart conturi.
In majoritatea cazurilor, e imposibil de verificat daca un cont a fost spart sau nu.

Playerii sunt responsabili de securitatea contului propriu, nu adminii.

Majoritatea playerilor de pe bugged nu au avut vreodata contul spart si nici nu vor avea vreodata contul spart.
Nu se merita sa pierdem timpul verificand log-uri si ip-uri pentru a incerca sa ajut cativa playeri sa-si recupereze contul dupa ce au dat parola prietenilor/l-au vandut/au descarcat 'hack_dice.exe'. Preferam ca in acest timp sa ne ocupam de update-uri si organizarea serverului.

Pentru a nu avea contul 'spart', va recomandam sa nu dati parola prietenilor, setati un email valid pe cont, nu introduceti parola de pe bugged.ro pe alte site-uri, nu scrieti parola emailului pe alte site-uri, nu incercati sa faceti afaceri interzise pe server, nu descarcati cheat-uri sau moduri, alegeti o parola cat mai complicata.


- nu da parola prietenilor.
- seteaza-ti un email valid pe cont.
- nu scrie parola de pe bugged.ro pe alte site-uri. verifica bara de adrese inainte de a scrie parola undeva. daca nu e redpanel.bugged.ro, bluepanel.bugged.ro sau forum.bugged.ro, nu iti scrie parola.
- nu scrie parola emailului pe alte site-uri.
- nu incerca sa vinzi/cumperi conturi pe serverele bugged.ro.
- nu descarca cheat-uri. sunt destul de multe cheat-uri care sunt folosite pentru a fura parole.
- alege o parola mai complicata. nu folosi numele tau, anul nasterii, numele echipei de fotbal preferate in parola.


Este interzis sa va logati pe contul altui player. Daca va logati pe contul unui alt player iar acel player face reclamatie se considera spargere cont. Daca un player doreste sa va lase bunuri pentru ca se lasa de joc, poate face asta prin /sellcar, /transfer. Spargerile de conturi se pedepsesc cu ban 3 - 14 zile sau ban permanent, in functie de gravitate.


> Bug abuse / Comportament NON-RP

Folosirea de orice bug ce tine de joc sau server este interzisa.
Profitarea de buguri ce tin de server pentru a face rost de bani/bunuri este sanctionata cu ban permanent.
Folosirea unui bug ce tine de mapa pentru a te teleporta este sanctionata cu ban 3 zile daca prin acest lucru afectezi jocul unui alt player (ex: teleport-uri pentru a scapa de un politist).
Folosirea unui bug ce tine de mapa pentru a nu putea fi arestat de catre un politist este sanctionata cu warn.
Este interzis sa folositi diverse taste sau comenzi pentru a opri animatiile armelor (c-bug/c-shot). Se sanctioneaza cu warn la prima abatere, ban o zi la urmatoarea abatere si ban cu cate o zi in plus la urmatoarele abateri.

Este interzis sa intrati repetat intr-o cladire pentru a scapa de un politist. Aceasta actiune este sanctionata cu warn.
Este interzis sa folositi comanda /heal pentru a nu fi omorati de un politist. Aceasta actiune este sanctionata cu warn.
Este interzis sa iesiti din joc pentru a evita interactionarea cu politistii. Aceasta actiune este sanctionata cu warn.

> Deranjarea altor playeri

Orice lucru facut pentru a deranja alti playeri poate fi sanctionat.
Asta include, dar nu se limiteaza la: deranjarea playerilor la examen, blocarea PNS-ului, blocarea strazii.

Este interzisa postarea de informatii personale despre un player fara acordul acestuia (poze, adresa, numar de telefon etc). Se sanctioneaza cu warn la prima abatere si ban permanent la urmatoarea abatere. In unele cazuri se poate sanctiona cu ban permanent direct.

Sunt interzise /ad-urile date la misto, in batjocura, /ad-uri in care sunt insultati alti jucatori, s.a.m.d.
/ad se foloseste pentru a da un anunt cu ceva legat de joc, de ex. pentru a organiza un event, pentru a vinde o masina, pentru a recruta in clan, etc.
/ad-urile la misto pot fi sanctionate cu warn sau chiar ban, in functie de situatie.

> Conturi multiple

Nu este interzis sa aveti mai mult de un cont, dar in cazul unor sanctiuni pe unul din conturi, este posibil sa fiti sanctionati pe toate conturile, daca vom considera necesar acest lucru. Ex: un player ce se ocupa de inselatorii de pe conturi cu level mic va primi ban permanent pe toate conturile, inclusiv pe cele cu level mare.
De asemenea, pentru transferarea de bani/bunuri intre conturi, adminii/helperii nu va vor ajuta cu nimic.
Daca alegeti aveti incredere intr-un alt player sa va ajute cu transferul de bunuri intre conturi, adminii nu va vor ajuta sa recuperati banii daca sunteti inselati.

> Clanuri

Este interzis sa vindeti un clan. Incercarea de a vinde un clan este sanctionata cu ban 3 zile la prima abatere si 7, 14, 30 zile la urmatoarele abateri.
Este interzis sa cereti bani/materiale/masini pentru rank up in clan sau invitatie in clan. Cererea de bani pentru rank up/invitatie in clan este sanctionata cu warn la prima abatere si ban 3, 7, 14, 30 zile pentru urmatoarele abateri.

> Reguli pentru playerii ce fac parte dintr-o mafie


Nu aveti voie sa parcati masinile personale in zona de WAR doar pentru a forma o 'baricada', si nici sa le spuneti celorlalti din factiune sa o faca. Cei care sunt prinsi ca parcheaza masini in zona de WAR sunt sanctionati cu warn de catre un admin.
Nu aveti voie sa va urcati in timpul WAR-urilor pe cladiri inaccesibile (cladiri care nu pot fi accesate de pe jos, fara ajutorul unui vehicul, etc.).
warn de la prima abatere.
Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), moduri ce modifica animatiile (ped.ipf, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile.
Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile.
Modificarea fisierului samp.dll se sanctioneaza tot cu ban 7 zile.

> Reclama

Playerii ce fac reclama altor servere de SA:MP vor fi sanctionati cu ban 30 zile daca au level 5 sau mai mare sau ban permanent daca au level 1-4.
Banul este acordat indiferent daca reclama a fost facuta din greseala sau de un alt player ce avea acces la cont.
Reclama facuta pe user panel este sanctionata cu ban 30 zile in joc si suspend 30 zile pe user panel.

> Alte reguli
- Cei care fac parte dintr-o factiune dar incalca regulile serverului doar pentru a fi demisi / pentru a da /quitgroup or sa fie sanctionati de catre un admin. La fel se procedeaza si in cazul celor care incalca regulile cand nu au un lider la factiune

English:


It's forbidden to use a language that can offense another player.
It's forbidden to insult, threaten or talk vulgary with another player.
Abbreviated insults, censured or written in another language are also sanctioned.

Any insult is sanctioned with mute, grave insults are punished with mute and warn.
Mute time is 30 minutes + 15 minutes for each mute received in the last 30 days.
Eg: if a player receives mute 3 times in the last 30 days, he'll receive a 75 minutes mute if he'll be sanctioned again.

Players who are part of a faction are punished as normal players, but can be complained as well at the faction complaints where the leader will punish them, if it's the case.
Insults on chats used to contact admins (/report, /n) are sanctioned with 1-14 days ban, depending on the gravity and the player level.
Insults adressed directly against an admin are sanctioned with 3-7 days ban at first attempt and even permanent ban at next attempts.
Insults against the server are sanctioned with 3-30 days ban.

Public chat insults (/ad, /live, /gov, /news) are sanctioned with 3-30 days ban, depending on the player level and the gravity of the violation.
Insults between clan members, on the clan chat (/c) are not sanctioned.
Insults on the faction chat (/f) are punished by the faction leader.
Insults on user panel comments will be sanctioned with 1-30 days suspend, depending on the situation.
Threatenings can be punished with 1-14 days ban, depending on the gravity.
Any flood threatening is sanctioned with 14 days ban at first violation and permanent ban at the next violation.

In most cases, proofs older than 24 hours are not taking into account (photos, videos, etc.).
> Deathmatch (DM)

It's considered Deathmatch (abbreviated DM) attacking a player or a vehicle without a proper reason.
Attacking a player or a vehicle is allowed only if you have the player who you attack permission, if you're part of a faction who's job is to attack other players (mafia wars, target attacking for hitmans, etc) or if you attack a police man.

Even the accomplice at DM can be punished with jail. For example, those who drive a car where are one or more persons who shot from it, it's considered accomplice at DM and it's punished with jail. You can use the /eject command on those who shot from the car you drive, otherwise you'll receive jail for DM accomplice.

DM is punished with 30-120 minutes jail and weapon license suspending for 5-20 hours.
Time spent in jail is for 30 minutes + 15 minutes for every jail received from an admin in the last 30 days.
If a player makes DM with fists/legs (or the baseball bat/katana) the sanction is 30 minutes jail.

Eg: if a player receives jail 3 times in the last 30 days, he will receive a 75 minutes jail if he'll be punished again.

DM on admins/helpers who are helping other players can be punished with kick or even warn. DM at events can be sanctioned with kick or even warn.
It's considered kamikaze killing more players by intentionally exploding a vehicle and is sanctioned with warn.

Hitting / attacking other players with a vehicle is considered Drive-By (DB) and is sanctioned with jail.
Cutting other players with the helicopter's blade is considered Drive-by and is sanctioned with jail.

In most cases, proof older than 24 hours are not taken into account (photos, videos, etc.).

> Scams, forbidden businesses, mistakes

If you need help to make a business (selling/trading goods), please use /report to call for an admin/helper to assist.
If there's no admin available, we recommend you to make screenshots (or videos) with the exchange being carried out to help you in case there's a scam.

Trying to exchange goods between the bugged servers is sanctioned with warn at first attempt, 7 days ban at the second, 15 days ban at the third and permanent ban at the fourth attempt. In some cases, it can be a permanent ban from the first time.


Scams are sanctioned with 3-7 days ban at first attempt and 7 days - permanent ban at the next attempts. In some cases, a permanent ban can be given from the first attempt.
Players who obtain goods from scams will remain without their acquired goods.
Players who have more accounts can receive ban on all accounts if we consider that this is necessary.


It's forbidden to ask player to sell your car for hidden (premium color) on his car or to clear his kilometers. It's punished with 3 days ban at first attempt, and 7-30 days ban at the next attempts.
Players who sell their car with 1$ to receive hidden (premium color) or kilometers clear from another player are punished with 3 days ban at the first attempt (forbidden businesses). At next attempt, the player will not receive the car sold with 1$.
Hiddens can be sold ONLY using the /sellhidden command. Any other method to put hidden is forbidden and punished with 3 days ban.

It's forbidden to ask a player for his TeamViewer datas (or another program used for remote control) to help you with a business.

Selling your account is forbidden. Trying to sell your in-game account is punished with permanent ban. Exchanging accounts are also sanctioned with permanent ban.
Attempts at making businesses with goods that are not related to the game (steam accounts, items in another games etc) are punished with 7 days ban at first attempt and permanent ban at the next attempt.
Businesses with goods that are not related to the game are punished with 7-14 days ban. At next attempt, with permanent ban.
The attempt to buy an account is punished with 7-14 days ban.

In case of transfering money or selling a good (house/business/car) to another player by mistake, admins won't help you with anything. You have to be careful to who you transfer money.
In case of wrong writing of a price, the player will be helped to recover the money difference, and the player who took advantage of the price mistake will be punished with 3 days ban if the scammed player has clear proofs that he discussed another price.


Borrowings are made on your own responsability. If you borrow to someone money / cars, do not expect admins to help you to recover your money. /ad-s like 'searching for a moneyelender', 'i'm borrowing money', 'search for someone who can borrow me money' are forbidden. Players who ask to borrow money repeteadly with the intention of scamming will be sanctioned for scamming.

Admins won't get involved in recovery of won/lost money at bets (deagle, /dice, something else).


It's forbidden to ask a player for money/goods to help him enter in a faction. It's sanctioned with 7-14 days ban or permanent, depending on the gravity and the past of the player. Players who are part of a faction will be also punished with 100 FP uninvite.

Players who ask for skype/mess ids to talk about businesses can be sanctioned for scamming.

- It's forbidden to make events without giving the prize (ex: simon says event where you kill all the participants). It's sanctioned with /warn at first attempt and 3 days ban after.
- It's forbidden to make events in your own business/a friend business and to put players to enter/exit from the biz to make money. It's punished with /warn at first attempt and 3 days ban after.
- It's forbidden to make events where you ask players to give you money (ex: first who give me 100.000 receives 200.000). It's sanctioned with warn + removal of the money won at first attempt and 3 days ban + removal of the money won from event at second attempt.
Events should be made for fun, not for you to get in win. It can be applied the same punishments for another events made only for the organiser to win money.

-  Those who receive or offer cash / goods to avoid a complaint made against them on panel or to remove them will be punished.
> Accounts hacking


Hacked accounts are in most cases accounts borrowed to friends, sold accounts, accounts lost by players who put their password on any site who promise that they offer money/premium points/cheats.
There wasn't any hacked account because of security problems with forum/panel/user panel. If there's a security problem, my account will be hacked first.
Account hacking programs doesn't exist.
In most cases, it's impossible to check if an account has been hacked or not.

Players are responsible of their account security, not the admins.

Most of bugged players haven't had their account hacked and won't ever have it hacked.
It's not worth to waste time checking logs/ips to try to help some players to recover their account after they gave the account password to their friends/sold them/downloaded 'hack_dice.exe'. We preffer that in this time to occupy with server updates or server organising.

To not have your account hacked, we recommend you to not give your password to your friends, set a valid mail on your account, don't insert the password from bugged.ro on other sites, don't write email's password on another sites, don't try to make illegal businesses on server, don't download cheats or mods, chose a complicated password.

- don't give your account password to your friends
- set a valid mail on your account
- don't write the bugged.ro password on another sites. check the adress bar before writing a password elsewhere. if it's not redpanel.bugged.ro, greenpanel.bugged.ro  bluepanel.bugged.ro or forum.bugged.ro, don't write your password.
- don't write your mail's password on another sites.
- don't try to sell/buy accounts on bugged servers.
- don't download cheats. there are a lot of cheats that are used to stole passwords.
- chose a complicated password. don't use your name, birth year, your favorite football team name in your password.


It's forbidden to login on another player account. If you login on another player accounts and that player complaints it's considered accunt hacking. If a player retires and wants to give you their goods, he can do that with /sellcar, /transfer, etc. Account hackings are punished with 3-14 days ban or permanent ban, depending on the gravity.

> Bug abuse / NON-RP Behaviour

Using any bug from the game or server is forbidden.
Taking advantage of server bugs to get money/goods is sanctioned with permanent ban.
Using a map based bug to teleport is sanctioned with 3 days ban if you affect other player gameplay (ex: teleport to get rid of a police man).
Using a map based bug to not be arrested by a cop is sanctioned with warn.
Is forbidden to use different keys or commands to stop weapon's animations (c-bug/c-shot). It's sanctioned with warn at first attempt and 3-7 days ban at the next attempts.

It's forbidden to enter repeteadly in a building to get rid of a cop. That action is sanctioned with warn.
It's forbidden to use the /heal command to not be killed by a cop. That action is sanctioned with warn.
It's forbidden to exit the game to avoid cop interaction. That action is sanctioned with warn.

> Disturbing other players

Any thing made to disturb other players can be sanctioned.
That includes, but doesn't limit at: disturbing players while taking driving exam, PNS blocking, street blocking.

It's forbidden to post personal informations about a player without their approval (photos, adress, phone number etc.). It's sanctioned with warn at first attempt and permanent ban at next attempt. In some cases it can be sanctioned dirrectly with permanent ban.

/ad posted only to make fun of something are forbidden, /ad where other players are insulted, etc.
/ad is used only to make an advertisment about something game related, for example to organise an event, to sell a car, for clan recruitment, etc.
/ads used only for fun can be punished with warn or even ban, depending on the situation.

> Multiple accounts

It's not forbidden to have more than an account, but in case of some sanctions on an account, it's possible to be sanctioned on all of your accounts, if we'll consider it necessary. Ex: a player which occupies with scam from accounts with lower level will receive permanent ban on all his accounts, including those with higher level.
As well, for transfering money/goods between accounts, the admins/helpers won't help you.
If you chose to trust a player to help you with goods transfer between accounts, admins won't help you to recover your money if you're scammed.

> Clans

It's forbidden to sell a clan. The attempt to sell a clan is punished with 3 days ban at first attempt and 7, 14, 30 days ban at next attempts.
It's forbidden to ask for money/materials/vehicles for rank up or invite in clan. Money asking for rank up/clan invite is punished with warn at first attempt and 3, 7, 14, 30 days ban for next attempts.

> Rules for players who are part of a mafia


You're not allowed to park personal vehicles near the WAR zone only to form a barricade, also you're not alowed to tell other players from your action to do that. Those who are caught parking cars in WAR zone are punished with warn by the admin.
You're not alowed to climb on inaccesible building during the WAR (building that cannot be accessed by foot, without a vehicle help, etc.). It's punished with warn.
You're not allowed to use ASI/CLEO mods, mods who are injected in game (.dll, .exe etc), mods who modify animations (ped.ipf, python). Using illegal mods is sanctioned with 7 days ban.
Recent using of programs who have the purpose of modifying the game (cheat engine, game editor etc) or deleting the traces of recently executed programs will be considered attempt at hiding mods/cheats and sanctioned with 7 days ban.
Modifying the samp.dll file is sanctioned with 7 days ban.
> Advertisments

Players who advertise other SA:MP servers will be punished with 30 days ban if they have level higher than 5 or permanent ban if they have level 1-4.
The ban is given even if the advertisment was made by mistake or another player had account acces.
Advertisment made on user panel is sanctioned with 30 days game ban and 30 days suspend on panel.

> Other rules
- Those who are part of a faction but breaks the server rules only to get uninvite / to /quitgroup will be sanctioned by an admin. The same applies to those who breaks the rules while they don't have a faction leader.
avatar
StRiK
Fondator
Fondator

Mesaje : 9
Data de inscriere : 20/03/2016
Varsta : 21
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum