Black-Out

Paramedics - Regulament Intern / Internal Rules

In jos

Paramedics - Regulament Intern / Internal Rules

Mesaj Scris de DonQuiz la data de Lun Mar 21, 2016 6:53 pm


Aveţi obligaţia de a anunţă când luaţi un vehicul de fiecare dată când mergeţi să daţi /heal. În caz că încălcaţi această regulă, veţi primi FactionWarn.Dacă nu este nici un vehicul la HQ folosiţi comandă [/fvs] şi spawnati un vehicul în funcţie de rank-ul pe care îl deţineţi(Dacă spawnati un vehicul de rank mai mare sau sunteţi prinşi că folosiţi unul veţi primi FactionWarn).
Aveţi voie să participaţi la eventuri agresive(acelea sunt cele la care există riscul să primiţi wanted) doar cu acordul unui rank4+.
Aveţi voie să purtaţi la voi un Deagle pentru autoapărare, dar să îl folosiţi doar în caz că sunteţi atacaţi,dacă purtaţi alte arme primiţi FactionWarn. Înainte de a riposta, faceţi un SS doveditor că persoană respectivă a atacat prima, pentru orice situaţie, în caz că apar plângeri mai târziu. (Notă: doar rank 4+ pot purta Deagle sau M4).În sala de antrenament puteţi să folosiţi orice arme indiferent de rank-ul deţinut.
Raportul este obligatoriu pentru membri de rank 1-5.Cine nu îşi face raportul de activitate fără a fi învoit,va primi FactionWarn.
Nu circulaţi fără sirenă pe contrasens şi dacă NU aveţi urgenţă, dacă veţi fi prinşi riscaţi FactionWarn. (Puteţi circulă pe contrasens în cazul în care este blocată partea pe care circulaţi sau sunt maşini părăsite, respectiv care staţionează pe carosabil).
Nu aveţi voie să divulgaţi subiectele discutate în interiorul facţiunii (ce e pe [/r], rămâne pe [/r]), dacă veţi fi prinşi riscaţi FactionWarn/Demitere.
Sedintele si activitatile vor fi postate in topicul "Paramedics - Ședințe și Activități / Meetings and activities" .
Dacă intervine o problema şi nu puteţi ajunge la şedinţa sau la o activitate obligatorie, aveţi obligaţia de a posta în topicul "Paramedics - Învoiri / Pass Requests" .
Nu aveţi voie să staţi AFK la intrare în HQ (adică la uşa) sau afară ( în dreptul "i"-ului).Riscaţi Avertisment Verbal la prima abatere, dacă doriţi totuşi acest lucru mergeţi pe HQ sau în HQ, dar nu staţi în spawn.
Sunt interzise bind-urile,dacă veţi fi prinşi veţi primi Avertisment Verbal.
Este interzis să faceţi SPAM cu "Heal? G la ambulanţă" / "Vrei heal?! Urcă în ambulanţă" / "Dacă doreşti heal da g la ambulanţă" / etc. O dată, maxim de două ori ajunge, dacă scrieţi de 3 ori sau mai mult va fi considerat spam şi veţi fi sancţionaţi cu Avertisment Verbal .
Dacă sunteţi inactivi 3 zile sau mai mult aveţi obligaţia de a posta în topicul cu "Inactivităţi" în caz contrar riscaţi să fiţi Demişi.
Pentru absenţa la şedinţe sau activităţi obligatorii fără cerere de Învoire sau Inactivitate riscaţi FactionWarn.
Nu este permis să staţi "AFK pe ambulanţă" mai mult de 5 minute sau riscaţi FactionWarn.
Nu aveţi voie în nici un fel să staţi AFK când sunteţi "on duty" în caz contrar riscaţi FactionWarn.
Membri rank 1-3 au voie să dea [/rob] între orele 20:00-12:00.Rank 4, oricând cu acordul unui rank 5+ sau între orele 20:00-12:00.Membri rank 5+,oricând fără acord.Rank 5+ să facă obligatoriu dovezi atunci când oferă acordul. Rank 5+ este obligat să refuze pentru motivele:
- activitate insuficientă
- dezinteres pentru teste
- comportament
- dacă are sancţiuni active (chiar şi AvertismentVerbal, din săptămâna curentă), nu i se oferă acordul.
Notă:În timpul "/rob-ului" aveţi voie să purtaţi m4 indiferent de rank-ul deţinut.Cine nu respectă această regulă riscă FactionWarn.
Membrii Rank 1-5 au voie să deţină orice job (legal sau ilegal) oricând. Aveţi obligaţia de a schimbă jobul pe care îl deţineţi doar dacă un rank 5+ va spune.
Nu aveţi voie să faceţi spam sau sa scrieti cu "caps lock" pe chat-ul facţiunii, riscaţi AvertismentVerbal.
Membrilor cu rank 4-6 le este interzis să modifice statutul candidatului de pe [/factiontest] în Respins la teste/Invitat fără acordul liderului, riscaţi FactionWarn.
Conflictele dintre membri facţiunii se rezolva în cadrul facţiunii, contactând liderul printr-un PM cu dovezile.
Membri nu au voie să se certe între ei pe chatul facțiunii respectiv [/r].Dacă veți fi prinși veți fi sancționați cu FactionWarn.
Afacerile făcute pe chat-ul facțiunii sau anunțurile care au legătură cu vinderea sau cumpărarea unui bun pe chat-ul facțiunii vor fi sancționate cu AvertismentVerbal.
avatar
DonQuiz
Fondator
Fondator

Mesaje : 61
Data de inscriere : 19/03/2016
Varsta : 18
Localizare : Buzau

http://blackout.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum