Black-Out

National Guard - Regulament Jail / Jail Rules

In jos

National Guard - Regulament Jail / Jail Rules

Mesaj Scris de DonQuiz la data de Lun Mar 21, 2016 6:38 pm


. Regulament General :

Echipa de paznici este formată din membrii National Guard de Rank 1.
În zona cu celulele au voie numai membrii Departamentelor și prizonierii.
Nu se vor lăsa civilii fără wanted să meargă în zona celulelor.
Se consideră Teren Guvernamental partea Jailului cu celulele, adică în momentul în care treci de a doua poartă ești cosiderat ca și deținut și primești wanted cu motiv "Teren Guvernamental", fără somație, urmat de arest.
Aveți voie să arestați suspecții care vin singuri și se predau indiferent de wantedul pe care îl au, cu condiția să îi verificați [/mdc]-ul (pe "i"-ul de unde se dă clear) dacă are drept de predare, iar apoi să întrebați pe [/d] dacă suspectul nu este la cineva.
Dacă la Jail este un PD/FBI/National Guard și vine un suspect de orice wanted, membrul National Guard are prioritatea să-l aresteze. Dacă la Jail nu se află nici un membru National Guard (la arrest, celule sau în Yard), atunci PD/FBI are dreptul de a aresta orice wanted se află în interiorul Jailului.
Nu aveți voie să stați AFK (Esc) în Jail (în nicio încăpere din cadrul Jail-ului) sau în Yard, în caz contrar primiți un Avertisment Verbal. Dacă doriți să luați o pauză de 5-10 minute ieșiți din Jail, sau puteți sta în camera cu barul, dar maxim 1 minut. Membri de Rank 4+ au voie să stea AFK în camera cu barul mai mult de 1 minut.
Scoaterea unui prizonier din celula se face prin a-i cere acestuia să folosească animația [/handsup], urmând să fie încătușat [/cuff], și doar apoi se va deschide celula acestuia. Să vă asigurați că iese doar prizonierul dorit din celula și nu toți. După scoaterea prizonierului din celula nu uitați să închideți celula.
În cazul unei vizite se aduce prizonierul sus la etaj la Sala de Vizite sau în prima camera.
Programul de vizită este 12:00 - 22:00.
La fel se procedează și dacă vine un Lawyer acolo și dorește să discute cu cineva.
Doar 3 prizonieri pot primii vizite în același timp.
Vizitele durează maxim două minute pe ceas.
În cazul în care sunt scoși mai mulți prizonieri din celule și nu le mai puteți face față aveți dreptul să folosiți armele asupra lor (mare atenție la această regulă, folosiți armele numai în situații grave).
Aveți voie să folosiți [/tazer] în limita bunului simț. În caz că nu reușiți să prindeți deținutul pentru a-i acorda punish, în situații extreme când sunteți atacat de unul sau mai mulți prizioneri și în caz că se folosește de anumite buguri pentru a-și ascunde numele și ID-ul. Pentru a evita situațiile neplăcute când se crează bug, așteptați 8 secunde înainte de a folosii comanda [/punish] pe un deținut care a primit [/tazer].
Eliberarea unui prizonier din celulă se va face numai cu motiv întemeiat.
Nu eliberați deținuții fără motiv.​ Motive pentru eliberare deținuților din celulă :
- Când acesta are un vizitator;
- Când acesta are lawyer;
- Când acesta dorește să bea ceva de la bar;
- Transfer în altă celulă (Doar dacă membrul National Guard, consideră că este necesar).
Cei care au jobul de lawyer își vor face reclama pe [/ad] sau [/news], nu au voie să vină la Jail să-și facă reclamă.
Programul de deschidere a celulelor este cuprins în intervalul 12:00 - 00:30, la fiecare Payday și la fiecare jumătate de oră, deschizându-se automat din script.
În curtea Jailului pot intra maxim 4 gardieni.
Pentru a prinde jucătorii evadând, membrul National Guard trebuie să fie în apropierea persoanei sau persoanelor care vor să scape. Dacă e suficient de aproape de acesta sau aceștia ei vor intra automat în Jail cu sentință maximă, iar membrul National Guard va primi un mesaj pe ecran cu acest lucru.
Dacă jucătorul sau jucătorii reușesc să scape din Jail, aceștia vor primi Wanted 6 temporar, timp în care membrii National Guard (Rank 2+) sau orice alt membru din Departamentele de poliție se pot duce după ei și să-i omoare.
Există o limită de un minut până când Departamentele sunt alertate că cineva a evadat, timp în care suspecții rămân cu skinul de Jail și nu primesc wanted. Dacă suspecții sunt omorâți înainte de a primi wanted, aceştia intră în Jail cu sentință maximă.
Nu este permisă acordarea [/punish]-ului aiurea. Orice [/punish] trebuie să aibă un motiv bine întemeiat și să fie dat numai după ce s-au făcut poze/video că a încălcat o regulă. Dacă cineva dă [/punish] intenționat celor care încearcă să evadeze special pentru a-i opri din asta vor fi sancţionaţi cu demitere. Singurul mod în care poţi opri jucătorii din a evada este să te afli în apropierea acestora când încearcă să evadeze.
Nu aveţi voie să omorâţi deţinuţi fără motiv.
Pentru a acorda [/punish] unui deţinut, acesta trebuie să vă atace cu pumnii de minim 2-3 ori.
În Jail, membri National Guard au dreptul să folosească comanda [/frisk] pe orice civil care intră acolo, chiar dacă are sau nu wanted, excepţie făcând cei fără drept de predare. În cazul în care descoperiţi arme asupra civilului respectiv, aveţi voie să le confiscaţi, cu explicaţia "Ai intrat cu arme pe Teren Guvernamental".

2. Regulament pentru civili :

Nu aveți voie să veniți la Jail să faceți spam cu "mă predau". Rugați un paznic să vă aresteze și așteptați liniştiţi.
Civilii fără wanted nu au ce căuta în Jail, doar dacă doresc să facă o vizită, sau să scoată pe cineva.
Nu aveți voie să treceți de poarta 2 (în camera cu celule), primiți wanted 2 pe loc (FĂRĂ AVERTIZARE) pe motiv "Teren Guvernamental".
În caz că doriți să vizitați pe cineva, spuneți gardienilor că doriți să vizitați pe X si așteptați în prima camera până vă aduce un gardian deținutul. Nu aveţi voie să faceţi spam, în felul acesta veţi fi obligat să părăsiţi Jailul.
În caz că sunteți lawyer procedați la fel ca în cazul unei vizite.
Trebuie să respectați ordinele gardienilor, în caz contrar veți fi sancționați cu wanted 2, pentru "Neconformare Ordin".

3. Regulament pentru deținuți :

Trebuie să ascultați de gardieni.
Nu aveți voie să faceți spam, rugând un gardian să vă scoată din celulă indiferent de motiv, în felul acesta pierdeți șansa de a vă scoate.
Nu aveți voie să dați cu pumnii în gratii, să vă bateți colegul de celulă sau gardienii, primiți [/punish] 300 secunde.
Nu aveți voie să treceți de poarta 1 (gate 1) în timpul pauzei de 10 minute, primiți [/punish] 300 secunde.
Nu aveți voie să vă folosiți de orice fel de buguri care vă avantajează din interiorul sau curtea jailului, primiți [/punish] 300 de secunde.
Nu aveți voie să coborâți prin tunel jos în bază, cine este prins riscă [/punish] 300 secunde.
Nu aveți voie să folosiți animuri obscene.
avatar
DonQuiz
Fondator
Fondator

Mesaje : 61
Data de inscriere : 19/03/2016
Varsta : 18
Localizare : Buzau

http://blackout.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum