Black-Out

National Guard - Regulament Intern / Intern Rules

In jos

National Guard - Regulament Intern / Intern Rules

Mesaj Scris de DonQuiz la data de Lun Mar 21, 2016 6:37 pm


Reguli Generale:
Sunteţi obligaţi să ştiţi şi Regulament Jail.
Se vor acorda sancțiuni grave pentru generalizări negative sau jigniri aduse la adresa altui Departament, ori a membrilor altor Departamente. Departamentele trebuie să fie unite. Cei care caută ceartă nu merită să rămână în acestea.
Membrii National Guard ce sunt reclamaţi pe site-ul RPG au obligaţia de a prezenta dovezile în maxim 24 de ore. De asemenea, aveţi obligaţia de a afişa un comportament profesional şi civilizat în răspunsurile oferite la reclamaţia făcută. Nu aveţi voie să faceţi comentarii inutile, să folosiţi cuvinte sau expresii jignitoare, să provocaţi o ceartă ori să transformaţi reclamaţia în chat, în caz contrar riscând sancţiuni în funcţie de gravitatea situaţiei.
Membrii Departamentelor nu au voie să facă reclamaţii pe site-ul RPG altor colegi din NG/PD/FBI, nici chiar dacă deţin dovezi de pe conturi secundare. Pentru a reclama un coleg de departament se trimit dovezile, prin PM, liderului departamentului din care face parte colegul respectiv.
Când un suspect este capturat, acesta trebuie să primească obligatoriu [/cuff].
În cazul în care maşina cu care transportaţi un suspect ia foc nu aveţi voie să folosiţi comanda [/uncuff], decât după ce focul s-a stins. Dacă muriţi în explozie, anunţaţi pe [/d] faptul că un suspect a rămas cu [/cuff] şi ID-ul său, iar dacă voi, ori un alt coleg, nu puteţi merge după el anunţaţi suspectul prin [/sms] sau [/call] să cheme un admin pentru a-i da [/uncuff], ori să folosească comanda [/q].
Membrii Departamentelor nu au voie să ceară unui civil să-i omoare. Nu aveți voie să omorâți un civil dacă acesta vă cere să faceți asta. Acesta este comportament Non-RP și se sancționează cu Faction Warn.
Membrii National Guard au obligaţia de a afişa un comportament cât mai civilizat în relaţiile cu ceilalţi jucători. Jignirile uşoare nu se sancţionează, cât timp nu se face abuz de ele, mai ales în locurile publice. Insultele grave, limbajul vulgar sau ameninţările se sancţionează cu demitere. Înjurăturile între colegi ori pe chat-urile Departamentelor ([/r] sau [/d]) sunt sancţionate cu demitere.
Aveți voie sa participați la evenimente doar Off-Duty, cine merge la event On-Duty este sancţionat cu Faction Warn. Un polițist poate participa la evenimentele organizate de către un admin sau la evenimentele organizate de un jucător, cum ar fi: Simon Spune, Trivia, Race, Stunt, Găsește Locația, Event Deagle, Event Find and Kill etc.. Nu aveți voie la evenimente precum Barbut, Curse Ilegale. Un polițist poate de asemenea să ajute la organizarea unui eveniment prin păstrarea liniștii și a bunei desfășurări a acelui eveniment sau chiar să organizeze eveniment din cele specificate mai sus.
Este strict interzisă folosirea avantajelor de polițist (sub orice forma) când situația nu o cere. Abuzul este sancționat chiar și cu ban!
Membrii Departamentelor nu vor avea voie să participe la noua activitate a clanurilor (graffiti).
Membrii Departamentelor nu vor avea voie să intervină in clan zones când se dă [/spray] (nu aveţi voie să daţi wanted pentru Civil Attack sau Civil Kill, ori să confiscaţi armele membrilor clanurilor ce-şi adjudecă zona). Puteţi interveni doar dacă mergeţi pe un suspect ce are deja wanted, somându-l să se predea, ori în cazul în care sunteţi atacaţi.
Cei care dețin materiale sau droguri au la dispoziție 24 de ore de la intrarea în facțiune să scape de ele. Dacă veți fi prinși cu ele după cele 24 de ore, le veți avea confiscate. Ca să scăpați de ele rugați pe cineva din afara Departamentelor să vi le țină, sau contactați un Rank 5+ să vi le confiște.
Membrii National Guard ce nu fac parte din echipa de testeri nu au voie să folosească comanda [/ft]. Sancţiunea pentru folosirea nejustificată a acestei comenzi este Fanction Warn.
Membrilor de Rank 4+ le este strict interzis să modifice statutul candidatului în respins/acceptat fără acordul liderului. Modificarea statutului jucatorului fără acordul liderului se considera favorizare şi se pedepseşte cu Fanction Warn sau demitere, în funcţie de caz.

Reguli legate de wanted şi arestări:
Wanted acordă doar cel care a fost atacat, nu colegul său!
Se acordă Wanted 1 pentru [/call 112] aiurea pentru motivele aberante, care nu pot fi considerate crime pe acest server.
Când plecaţi în urmărirea unui suspect, pentru a evita neînţelegerile, aveţi obligaţia să anunţaţi pe [/r] ID-ul suspectului respectiv.
Nu aveţi permisiunea de a intra în business-uri în care au loc un eveniment, doar dacă în acel interior se află un suspect fără drept de predare.
În cazul în care un membru de Departament acordă wanted unui civil, acesta are dreptul de a-l aresta, indiferent de wanted level.
De acum înainte prioritatea de urmărire și arestare a suspecților de către National Guard va fi doar Wanted 5+, precum şi cei fără drept de predare, iar dacă în Wanted List nu există decât Wanted 1-4 se va face poză prin care să se demonstreze acest lucru, iar dupa accea se poate pleca în urmărirea suspecţilor cu Wanted level mai mic de 5. Rank 4+ poate merge după orice suspect, cu orice Wanted. Cine se abate de la regula asta va fi sancţionat cu Faction Warn.
Primul membru de Departament care ajunge la un anumit suspect este cel care îl va aresta. Membrii care ajung după acesta nu au dreptul sa intervină decât dacă sunt solicitați, iar în cazul în care suspectul intră la ei în mașină, sunt obligați să-l predea membrului inițial.
Jucătorii de level 8+ care au pe G un alt jucător fără drept de predare vor fi somaţi o singură dată să folosească comanda [/eject] pe jucătorul fără drept. Dacă nu se conformează în 15 secunde vor fi sancţionaţi cu Wanted 6 "Complice".
În cazul în care jucătorul aflat pe G a evadat din închisoare, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Dacă un jucător are pe G un suspect cu Wanted 1+ care trage în poliţişti, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Dacă un jucător aflat pe G într-o maşină condusă de un suspect cu wanted trage asupra poliţiştilor aflaţi în urmărire va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Dacă un jucător intervine atunci când un poliţist se află pe jos în urmărirea unui suspect (îl atacă cu pumnii, îl calcă cu maşina în repetate rânduri sau lasă maşina pe poliţist, îl atacă de aproape cu arma - să se vadă clar că acel jucător are intenţia de a ajunta suspectul) va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Jucătorii cu level 8+ care pătrund în garajele departamentelor PD/FBI (trebuie să treacă de poarta de fier) vor primi wanted 2 "Teren Guvernamental" fără somaţii.
Pentru cei care pătrund în Area 51 nu contează levelul primesc wanted 2 "Teren Guvernamental" fără somaţii.
JucătoriI care muncesc la joburi nu trebuie opriți pentru controale de rutină sau alte instanțe similare, deoarece își vor pierde misiunea de la job fără niciun motiv bine întemeiat. Pot fi opriți doar în cazul în care au wanted.
Pentru jucătorii AFK on Wanted, se va anunţa pe chatul Departamentelor numele jucătorului şi minutul de pe ceasul serverului (yenoH AFK :33 ), se va face o poză în care să dovedească că este AFK (click pentru exemplu), iar dacă după 3 minute pe ceasul serverului acesta nu a revenit se face poză din nou, prin care să se dovedească acest lucru (click pentru exemplu), iar după aceea puteţi să-l omorâţi.
Pentru a-i acorda Wanted 3 cu motivul "Cop Attack" unui jucător, acesta trebuie să vă atace cu pumnii de minim 4 ori sau să tragă cu arma în voi.
Nu aveţi voie să acordaţi Wanted pentru "Cop Attack" jucătorilor care vă atacă în Safe-Zone, în schimb le puteţi confisca armele. În caz că vă atacă un suspect cu Wanted puteţi să-I omorâţi.
Nu aveţi voie să acordaţi wanted pentru "Cop Attack" sau "Cop Kill" jucătorilor care vă atacă în cadrul unui event, atunci când sunteţi prezenţi în acea locaţie pentru a omorî un suspect ce nu are drept de predare. Indicat este să anunţaţi organizatorul acelui event scopul prezenţei voastre în acel loc.
Este interzis să confiscați armele unui suspect, dacă acesta nu are drept de predare, sau ale unui mafiot care se află în HQ sau în curtea HQ-ului, dacă acesta nu vă atacă sau nu le folosește pentru a ataca alți jucători.
Este permis să confiscați armele unui suspect cu drept de predare, dacă acesta le ține la vedere sau atacă alți jucători.
Când confiscaţi armele unui jucător, sunteţi obligaţi să-i spuneţi si motivul. Un simplu text cu ''arme la vedere'' este suficient.
Daca un suspect fara drept de predare se afla in masina unui alt jucator (level 15+) si il ajuta sa fuga, soferul primeste wanted 6 pentru complice fara somatii. Sa fie dovezi care arata ca suspectul este transportat, nu doar o poza cu suspectul pe G! Soferul trebuie sa aiba level 15+ pentru a primi wanted.

Reguli legate de vehicule:
Aveți voie să deschideți focul cu Hydra, Hunter și Rustler, doar în cazul în care suspectul fuge cu Avion/Elicopter (Air vs Air).
Doar membrii de Rank 3+ pot urmări/aresta suspecţii şi cu maşinile personale.
Sunteți obligați să porniți girofarul atunci când plecați într-o misiune de urmărire.
Aveți voie să încălcați regulile de circulatie când conduceți o masina de poliţie cu girofarul pornit.
Membrii FBI/National Guard vor putea urmări suspecți și în mașini de civil. În cazul în care merg după suspecți ce au drept de predare trebuie să respecte regulile de circulație, iar în cazul în care suspecții urmăriți nu au drept de predare pot încălca acele reguli.
Nu este permisă folosirea de Hidraulice și NOS!
Când luaţi un vehicul de la Area aveţi obligaţia de a anunţa pe [/r] ce tip de vehicul aţi luat.
Pe Infernus-uri au prioritate cei din PD. FBI și National Guard va cere acordul acestora când doresc să folosească aceste vehicule. Cei care iau aiurea aceste vehicule, vor fi sancționați.
Membrii de Rank 5+ au voie să foloseasca mașinile speciale ale celorlalte departamente (HPV-1000, Infernus, Enforcer, FBI Truck, SWAT Tank, Ranger, FBI Bullet, Heli PD, Heli FBI) cu condiția să anunțe pe [/d] și să le respawneze după ce au terminat a le utiliza.
Încălcarea regulilor de circulaţie se sancţionează cu Fanction Warn sau Avertisment Verbal, în funcţie de caz.

Reguli şi informaţii legate de şedinţe şi evenimente:
Ședințele se vor ţine doar la nevoie, ele fiind anunţate pe forum, în topicul News & Info, şi în game prin [/fmotd].
Antrenamentul general va avea loc Duminica la ora 14:00.
Cine se prezintă la antrenament fără licențele corespunzătoare (weapons şi flying) este considerat absent.
În caz că nu puteți ajunge la o ședință/antrenament vă puteți învoii în topicul National Guard - Învoiri Antrenamente sau National Guard - Învoiri Ședință.
Dacă ai întârziat la o ședință/antrenament, trebuie să vii în liniște la HQ. Dacă antrenamentul începe la ora 14:00, puteți întârzia 5 minute fără a fi sancționați, dacă veniți în intervalul 14:05 - 14:20 veți fi trecut la membrii întârziați (Avertisment Verbal), după 14:20 sunteți trecuți absenți (Faction Warn). Dacă ședința începe la ora 15:00, puteți întârzia 10 minute fără a fi sancționați, dacă veniți în intervalul 15:10 - 15:30 sunteți trecuți la absenți (Fanction Warn).
Dintre cele 4 sesiuni lunare de antrenament aveţi dreptul să vă învoiţi de la maxim 2 pe lună.

Informații:
De acum încolo, toate somaţiile se vor da pe nume prin comanda [/ms].
Costul unui accept lawyer este de minim 4.000$ şi maxim 15.000$. Cine vinde mai scump va fi sancţionat cu Faction Warn.
Cererea sau bătutul apropo de Rank Up sau FW Clear se sancționează cu Faction Warn.
Membrii Departamentelor nu vor putea pleca din facțiune dacă încă există plângeri la adresa lor.
Când X găsește un suspect la Jail, întreabă pe [/d]: [numele suspectului] este la cineva?. Dacă Y spune "Da", atunci X trebuie să-i predea suspectul lui Y.
De acum PD, FBI si National Guard trebuie să foloseasca [/duty] în Armoury sau în casă pentru a putea folosi orice comandă specifică poliţiei (incluzând mersul cu mașinile poliției, armura la [/heal]) și exceptând ([/gov], [/undercover], [/namecover]).
Pentru a face parte din National Guard, aveți nevoie de Skill 5 Detectiv.
Sunteți obligați să aveți jobul de detectiv în intervalele orare 04:00-10:00 şi 14:00-00:00. În intervalele orare 00:00-04:00 şi 10:00-14:00 puteţi deţine orice job legal, înafară de cel de avocat. Cine este prins cu alt job în afară de cel de detectiv în intervalele orare 04:00-10:00 şi 14:00-00:00 primește Faction Warn. Membri Rank 4+ pot lua orice job legal, indiferent de oră, excepţie jobul de avocat.
avatar
DonQuiz
Fondator
Fondator

Mesaje : 61
Data de inscriere : 19/03/2016
Varsta : 18
Localizare : Buzau

http://blackout.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum